Home / Tag Archives: Бетмен

Tag Archives: Бетмен

Полицијата трага по Бетмен и Дамовски

Меѓу триесет и шестте лица за кои е покрената истражна постапка од страна на Основното јавно обвинителство неофицијално се и Богдан Илиевски –Бетмен  и Борис Дамовски, предводниците на протестите „За заедничка Македонија“ што резултираа со упад во Собранието. И двајцата ...

Read More »

Диригирани “патриоти”

Во Македонија се случи и тоа што јавноста долго време, речиси три месеци, беше уверувана дека никогаш нема да се случи. Република Македонија доби влада, чиј премиер е лидерот на СДСМ Зоран  Заев. Тоа што е интересно е што по ...

Read More »