Home / Tag Archives: бижутерија

Tag Archives: бижутерија

Маскирани лица ограбиле административна канцеларија во Битола

Две маскирани лица завчера извршиле разбојништво, одземајќи еден ди-ви-ди плеер “Филипс“, златен накит и бижутерија, од административна канцеларија на улица „Браќа Мингови“ во Битола, што Д.Д. (74) вчера го пријавил во полиција. Пријавителот, откако го отклучил катанецот од влезната врата ...

Read More »