Don't Miss
Home / Tag Archives: близначиња

Tag Archives: близначиња

Првите новороденчиња машки близначиња

На првиот ден во новата година, точно на полноќ, на Клиничката болница во Битола на свет дојдоа две машки близначиња. Подарувајќи им парична помош и подароци, градоначалничката на Битола Наташа Петровска, која денеска го посети Гинеколошкото одделение на болницата, истакна: ...

Read More »

Близначињата сместени во Дом, од родителите ни трага ни глас

Иако двете девојчиња се родија со мала килажа, поради што мораа да бидат транспортирани на Клиниката во Скопје, тие сега се во одлична здравствена состојба и се чувствуваат одлично и добро напредуваат. Во недостиг на родителска грижа, тие се опседнати ...

Read More »

Близначињата не ги видоа ни мајката ни амбасадорот Волерс

Приказната е навистина несекојдневна и невообичаена, колку смешна, толку и трагикомична. А почетокот на вистинската приказна од животот, која ни ја раскажува сопственикот на приватната болница за гинекологија и акушерство „Плодност” од Битола, д-р Таше Трпчевски, накратко изгледа вака. – ...

Read More »