Home / Tag Archives: блокови

Tag Archives: блокови

Ниски политички пресметки со висок напон

-РЕК “ Битола“ пред  колапс. Со испаѓањето на трите блока Македонија во темница! Увозот на струја ќе го испразни буџетот на граѓаните, а ќе ги наполни жиро-сметките на партиските фирми за  увоз на електрична енергија. Нестручните кадри на ВМРО-ДПМНЕ ја ...

Read More »

СДСМ постојано го руши РЕК “Битола“

Во врска со изнесените наводи на денешната прес- конференција на пратеникот  на СДСМ, Васко Ковачевски со реакција се јави АД ЕЛЕМ. -СДСМ во обид политички да поентира долго време најавува колапс  на РЕК “Битола” што никако да се случи, а ...

Read More »