Home / Tag Archives: Борче Корлевски

Tag Archives: Борче Корлевски

Илиоски ветува стари проекти

Политичката кампања изминува а од ДПМНЕ и Илиоски ги слушаме старо-новите проекти кои ги ветуваат во сите нивни изборни кампањи и кои досега требаше да бидат направени. Едно од тие нивни лажни ветувања е и планинарскот дом Копанки во срцето ...

Read More »

Борче Корлевски: ВМРО-ДПМНЕ нема образ да ветува нови проекти

Кампањата за локалните избори започна, а со нив и старо – новите лаги на ДПМНЕ, обвинија денеска од СДСМ. -Срамејќи се да излезат пред битолчани луѓето кои 12 години го пустошеа градот почнаа да им идат луѓе од надвор за ...

Read More »

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ со стари проекти во новите избори

-Антонио Милошоски, битолчани имаат можност да го видат само за време на парламентарни избори кога ветува ридови и долини, а штом тие завршат од него нема ни трага ни глас. Еве веќе петти пат кај што е носител на ДПМНЕ ...

Read More »