Home / Tag Archives: Борис Трајковски

Tag Archives: Борис Трајковски

Груевски најави нова ера на ВМРО ДПМНЕ

Под слоганот “Нова ера  за ВМРО ДПМНЕ “ во  еуфорична атмосфера во полната сала „Борис Трајковски“ Груевски најави дека со локалните избори почнува новата ера на ВМРО-ДПМНЕ. Конвенцијата започна со изведба на македонската химна на пејачката Андријана Јаневска. На конвенцијата ...

Read More »