Home / Uncategorized / Груевски најави нова ера на ВМРО ДПМНЕ

Груевски најави нова ера на ВМРО ДПМНЕ

Под слоганот “Нова ера  за ВМРО ДПМНЕ “ во  еуфорична атмосфера во полната сала „Борис Трајковски“ Груевски најави дека со локалните избори почнува новата ера на ВМРО-ДПМНЕ. Конвенцијата започна со изведба на македонската химна на пејачката Андријана Јаневска.

На конвенцијата покрај програмата ќе бидат преставени кандидатите за градоначалници на претстојните локални избори

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*