Home / Uncategorized / Вук Јеремиќ: Заев ѕвезда во Њујорк

Вук Јеремиќ: Заев ѕвезда во Њујорк

Вук Јеремиќ во јавување во живо од Њујорк на телевизијата Н1 рече дека од балканските лидери само македонскиот премиер Зоран Заев им бил интересен на светските лидери и на некој начин бил ѕвезда на Генералното собранието на Обединетите нации.

Јеремиќ рече дека во Њујорк цело време се чувствувале позитивни вибрации кон Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*