Home / Tag Archives: Борис

Tag Archives: Борис

Мицковски веќе ја обезбеди поддршката на делегатите

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски, досега ја обезбедил поддршката од околу 200 од вкупно 540 делегати што треба да го изберат новиот лидер на ВМРО-ДПМНЕ на конгресот закажан за 22 и 23 декември во Валандово, чие оддржување стана неизвесно, ...

Read More »