Don't Miss
Home / Tag Archives: Дарко Митревски

Tag Archives: Дарко Митревски

Дарко Митревски го претстави сценариото за “Аферата Мис Стон“

Режисерот Дарко Митревски и продуцентите Санмин Парк од САД и Роберт Насков од Македонија, денеска во Битола претставија делови од сценариото на новиот македонски филм „Аферата Мис Стон”. Митревски истакна дека идејата за најновиот филм ја „пронашол” во една американска ...

Read More »