Home / Tag Archives: Димов

Tag Archives: Димов

Јан Амос Коменски победници на кошаркарскиот куп

По повод  Деновите на Општина Карпош, во Спортско рекреативниот центар „ Борис Трајковски“, денеска се одигра финалниот натпревар од кошаркарскиот куп помеѓу  ООУ „ Димо Хаџи Димов“ и ООУ „ Јан Амос Коменски“.  Во малата сала, пред  многубројната публика, кошаркарите ...

Read More »