Home / Tag Archives: доброволно

Tag Archives: доброволно

Тортевски:Југ е помалку виновен од пратениците

Ако Игор Југ не добие амнестија доброволно се јавувам да го бранам про боно, вели адвокатот Александар Тортевски. Тој е еден од најгласните критичари на новиот Закон за амнестија, кој стапи на сила вчера. „Игор Југ има повеќе право да ...

Read More »