Home / Tag Archives: долгот

Tag Archives: долгот

Училиштата заглавени 4,5 милиони евра

Училиштата во Битола должат над 4,5 милиони евра, тврди  градоначалничката на Битола Наташа Петровска. -Долгот на училиштата во Oпштина Битола е над 4,5 милиони евра.Ние бараме  начин како тие долгови да се подмират. Но за решавање на оој проблем потребно ...

Read More »