Don't Miss
Home / Tag Archives: Дуке Бојаџиев

Tag Archives: Дуке Бојаџиев

Многу Љубов и овации на концертот на маестралниот Дуке Бојаџиев

Големата сала на битолскиот  Центар за култура  како да стана место каде се загарантирани фасцинантните  концерти на големите музички ѕвезди. Со овации, возбуда кај публиката започна концертот во Битола на маестралниот Дуке Бојаџиев. Овој најнов проект на Бојаџиев, уметникот кој ...

Read More »

Битолчани со нетрпение го очекуваат концертот на извонредниот Дуке Бојаџиев

Топ тема деновиве во Битола е концертот на извонредниот Дуке Бојаџиев. Влезниците за неговиот концерт во големата сала на Центарот за култура се распродадени во рекордно време, дознава Битолски весник. Битолчани со нетрпение го очекуваат утрешниот концерт на познатиот македонски ...

Read More »