Home / Tag Archives: душегрижниство

Tag Archives: душегрижниство

ВМРО-ДПМНЕ: Лицемерно душегрижништво на СДСМ

По повод прес-конференцијата на советникот на СДСМ,  Горан Козаров, со реакција се јавија од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ. Во реакцијата, меѓудругото, се вели: -Сведоци сме на континуирани режирани пресови од страна на опозицијата, која се инспирира и во секој проект ...

Read More »