Home / Tag Archives: Душко

Tag Archives: Душко

Екологистите предупредуваат да се спречи загадувањето или следуваат протести

 Еко – активистите повторно реагираат. Премиерот Зоран Заев да ги исполни ветувањата, а во буџетот на министерството за животна средина да се издвојат минимум 2, 5 отсто односно сега предвидените 0,4 проценти од БДП да бидат најмалку 2,5 проценти. „Владата ...

Read More »