Home / Tag Archives: Екс Понто

Tag Archives: Екс Понто

Мал драмски театар победи на Фестивалот “Екс Понто“

Претставата „Жени без маж и ништо повеќе” на Малиот драмски театар од Битола, во режија на Софија Ристевска, победи на фестивалот на изведувачки уметности „Екс Понто” во Љубљана. Во конкуренција на претстави од повеќе европски држави и реномирани театри и ...

Read More »