Home / Tag Archives: ера

Tag Archives: ера

Македонија влегува во рецесија

По само четири месеци власт на СДС, македонската економија е сериозно разјадена од рецесија. Цела Европа се чуди како една прогресивна економија со стабилен раст како македонската, за многу кусо време Заев успеа да ја претвори во економија која назадува. ...

Read More »

Олга Лозановска:Нудиме нова ера за Битола

Работата, резултатите и проектите се она со што ние досега ја оправдуваме вашата доверба и така ќе биде и од сега. Затоа што Битола е на сите битолчани и затоа што само со работа и проекти можеме да ја видиме ...

Read More »

Нудиме нова ера за Битола

Листата на советници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија“ е победничка, ние сме тим на луѓе кои во Советот на Општина Битола ќе работиме исклучиво за Вашите интереси. Да се биде дел од новата ера и од новата иднина ...

Read More »