Don't Miss
Home / Tag Archives: естрада

Tag Archives: естрада

Резил, а наш е!?

Дури и рекламниот слоган на една српска пиварница „Светско, а наше” е општоприфатен во модификувана форма „Српско, а наше” од организаторите на македонските културни лета. Резил!   Во времето кога живеевме во една поширока заедница, Македонија беше шампион во една ...

Read More »

Неопходна е уште помасовна поддршка за Давид, утре голем хуманитарен концерт

Голем број на македонски музичари подадоа рака за помош на петгодишен Давид Домазетовски од Битола, кои утре со почеток во 19 часот во спортската сала „Младост“ ќе одржат хуманитарен концерт. Домазетовски од 22 декември се наоѓа на Одделот за неврохирургија во ...

Read More »