Don't Miss
Home / Tag Archives: формат

Tag Archives: формат

Радио Б 97 со нова шема и комплетно нова програма

Деновиве Радио Б -97 ги заврши сите подготвитлни работи з ановата програмска шема, с која наскоро ке старува. За таа цел Радио Б -97 деновиве  монтира нова опрема и организра нов тим, кој ке ја реалзира новата програмска шема. Слушателите ...

Read More »