Home / Uncategorized / Радио Б 97 со нова шема и комплетно нова програма

Радио Б 97 со нова шема и комплетно нова програма

Деновиве Радио Б -97 ги заврши сите подготвитлни работи з ановата програмска шема, с која наскоро ке старува.

За таа цел Радио Б -97 деновиве  монтира нова опрема и организра нов тим, кој ке ја реалзира новата програмска шема.

Слушателите на скоро ке имаат монжност да го слушаат радио Б 97 во целосно нов формат со нива музичка програма и нов кадар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*