Home / Tag Archives: Фрчковски

Tag Archives: Фрчковски

БЕСА бара да се избрише “ македонско “

Премиерот Заев е на судни маки, по  ултиматумот на БЕСА, која  се закани дека нема да гласа за уставните измени доколку во делот на државјанството не се избрише терминот „македонско“. За професорот Љубомир Фрчковски, ова е една од главните придобивки ...

Read More »