Home / Tag Archives: функции

Tag Archives: функции

Груевски со писмо до членството дека тој не фаќа страна

Актуелниот претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, му се обрати на членството на партијата и на канидатите за негови наследници за да им порача изборот за нов претседател да се одвива на демократски начин, без закани, уцени и заплашувања. „Поминаа три ...

Read More »

Козметички промени во врвот на ВМРО ДПМНЕ

Промени, но и изненадувања во новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО- ДПМНЕ. Од  врвот на партијата си одат долгогодишните членови и блиски соработници на Никола Груевски. Сите кои заминуваат се опфатени во истраги на СЈО. Од партијата официјално велат ...

Read More »