Don't Miss
Home / Tag Archives: Габрие

Tag Archives: Габрие

Габриела Илиевска со советничка листа

Советничката во Советот на Битола, Габриела Илиевска на престојните локaлни избори ќе учествува како независен кандидат. Таа во предвидениот рок, успеа да ги собере потребните потписи за советничка листа. Илиевска ќе биде носител на независна советничка листа која ќе се ...

Read More »