Home / Uncategorized / Габриела Илиевска со советничка листа

Габриела Илиевска со советничка листа

Советничката во Советот на Битола, Габриела Илиевска на престојните локaлни избори ќе учествува како независен кандидат. Таа во предвидениот рок, успеа да ги собере потребните потписи за советничка листа.

Илиевска ќе биде носител на независна советничка листа која ќе се обиде да освои некое советничко место во Советот.

На минатите локални избори таа беше дел од Коалицијата со СДСМ, но како кандидат на ВМРО Народна

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*