Home / Uncategorized / Поинаку освои еден советнички мандат

Поинаку освои еден советнички мандат

Според неофицијалните резултати листата на советници кои ги предводеше независната кандидатка Габриела Илиевска освои еден советнички мандат во идниот состав на советот на Битола.

Засега советничко место освои Габриела Илиевска, чија листа освои 2.572 гласови

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*