Home / Tag Archives: Габриела

Tag Archives: Габриела

Поинаку освои еден советнички мандат

Според неофицијалните резултати листата на советници кои ги предводеше независната кандидатка Габриела Илиевска освои еден советнички мандат во идниот состав на советот на Битола. Засега советничко место освои Габриела Илиевска, чија листа освои 2.572 гласови

Read More »

ПОИНАКУ во рацете на битолчани

Тивки и ненаметливи, а сепак видливи. Со промовирање на проектите од Изборната програма, со критички осврт кон власта, но и со почит кон политичките конкуренти. Така кандидатите за советници од независната листа ПОИНАКУ ја водат својата кампања за претстојните локални ...

Read More »

“Поинаку “ за поинаков развој на туризмот во Битола

Претставници на независната кандидатска листа за советници во Советот на Општина Битола со носителот Габриела Илиевска, вчера остварија средба со Здружението за угостителство и туризам „Клуб Енаф“-Битола. Средбата беше на барање на членовите на Здружението, кои освен за проблемите од ...

Read More »

Промоција на листата на Габриела Илиевска “ Поинаку“

Во Битола вчера на промотивен настан беше претставена незвисната листа на кандидати за членови на општинскиот Совет чиј носител е Габриела Илиевска. Во кампањата за претстојните локални избори кандидатите ќе настапуваат под мотото „Поинаку“ затоа што како што рече Илиевска, ...

Read More »