Home / Uncategorized / Јорго Огненовски и Кирче Ташков ги собраа потписите за градоначалници

Јорго Огненовски и Кирче Ташков ги собраа потписите за градоначалници

Во трката з аградоначалник на Битола ќе земат учество и двајца независни кандидати. Тоа се екс советникот во Советот на Битола, Кирче Ташков, како и артистот и познат битолски спортист Јорго Огнеовски, кој живее и работи во Холивуд.

Јорго Огненовски и Кирче Ташков ги собраа потребните потписи за градоначалниц.

На претсојните избори Кирче Ташков ке се трка само з аградоначалничката функција, додека Јорго Огненовски на изборите ке оди и советничка листа.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*