Home / Uncategorized / Над 15 кандидати за локален лидер на СДСМ

Над 15 кандидати за локален лидер на СДСМ

По смената на локалниот лидер на СДСМ, Методија Тасевски и објавувањето на повикот за самокандидирање за нов лидер на Општинската организација досега се пријавиле над 15 кандидати.

Според информации на Битолски весник интересот за претседател на Општинската организација е исклучително голем и на голема со лобира за своите кандидати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*