Home / Tag Archives: градоначалникот

Tag Archives: градоначалникот

Новинарите на кафе со градоначалникот Богоев

По повод четириесет и првиот роденден на Општина Карпош, денеска во кабинетот на градоначалникот Стефан Богоев на кафе дружба беа новинари и претставници на медиумите. Во неформалната средба, првиот човек на Општина Карпош ги информираше новинарите за актуелната состојба во ...

Read More »