Home / Tag Archives: хлувци

Tag Archives: хлувци

Глувци ја предизвикале заразата на таткото и синот

Од Институтот за јавно здравство, во соработка со Комисијата за преносливи болести во рамките на Министерството за здравство, велат дека врз база на микро биолошките анализи, постои сомнеж дека станува збор за хеморагична треска Хантаан која ја предизвикала смртта на ...

Read More »