Home / Tag Archives: инфратсруктура Музеј

Tag Archives: инфратсруктура Музеј

27 година ВМРО ДПМНЕ

Под слоганот “Единствени”  вечерва ВМРО ДПМНЕ ќе одбележи 27 години од своето постоење и 124 години од формирањето на ВМРО. Роденденот ќе се одбележи  вечерва  во 19 часот во Музејот на ВМРО. Во рамки на одбележувањето, вчера и завчера претходеа ...

Read More »