Home / Uncategorized / 27 година ВМРО ДПМНЕ

27 година ВМРО ДПМНЕ

Под слоганот “Единствени”  вечерва ВМРО ДПМНЕ ќе одбележи 27 години од своето постоење и 124 години од формирањето на ВМРО.

Роденденот ќе се одбележи  вечерва  во 19 часот во Музејот на ВМРО.

Во рамки на одбележувањето, вчера и завчера претходеа две панел дискусии- „Единствени кои носат инвестиции и отвораат работни места” и „Единствени кои реализираат проекти во инфраструктурата”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*