Don't Miss
Home / Tag Archives: ислуша

Tag Archives: ислуша

Од 10 до 13 години за обвинетите кои се обидоа да го убијат Села

Судијката Славица Андреевска им изрече  затворски казни од 10,6 до 13,6 години, на  седумината обвинети за обидот за убиство на пратеникот Зијадин Села. Според пресудата, која денеска беше соопштена во Кривичниот суд, обвинетиот Кире Георгиевски е осуден на 13 години, а ...

Read More »