Home / Tag Archives: Јанушев

Tag Archives: Јанушев

Утврдени носителите на листи во 6-те изборни единици

На вечерашната седница на Централниот комитете беа утврдени лисите на кандидати за пратеници на следните предвремени парламентари избори. ВМРО-ДПМНЕ ќе настапи со многу нови лица на кандидатските листи за пратеници кои ќе ги предводат носители кои за прв пат ќе ...

Read More »

Влатко Ѓорчев координатор на пратеничката група

ВМРО-ДПМНЕ ја врати позицијата потретседател на партијата и вечерва избра тројца потпретседтели: Митко Јанчев, Александар Николовски и Владо Мисајловски. Во игра за потпретседател беше и Влатко Ѓорчев, но тој од привремен сега е избран за официјален координатор на пратеничката група, ...

Read More »