Don't Miss
Home / Tag Archives: Југ. амнестија

Tag Archives: Југ. амнестија

Јане Ченто: Не барам амнестија. Судете ми

Обвинетите Јане Ченто и Игор Југ на почетокот на денешното рочиште за случувањата во Собранието на 27 април минатата година, пред судот кажаа дека нема да поднесат барање за амнестија и дека остануваат до крај пред судот. – Со оглед ...

Read More »