Don't Miss
Home / Tag Archives: камен

Tag Archives: камен

Гаѓање со огнено оружје

Четврток, на 14.09.2017 година  во временскиот интервал од 07.00 -15.00 часот на местото викано” Билбил камен “- Битола, ќе се реализира  гаѓање со огнено оружје од страна на припадниците на  активниот состав на ПС ОН Ресен. За таа цел  се  ...

Read More »

Поставен камен-темелник за капела во црквата Св.Атанасиј во Новаци

Во присуство на градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски, свештено лице и месното население беше означен стартот со изградбата на капелата во црквата Свети Атанасиј во Новаци. -Овој објект кој денес започнуваме да го градиме е на барање на населението ...

Read More »