Home / Вести / Гаѓање со огнено оружје

Гаѓање со огнено оружје

Четврток, на 14.09.2017 година  во временскиот интервал од 07.00 -15.00 часот на местото викано” Билбил камен “- Битола, ќе се реализира  гаѓање со огнено оружје од страна на припадниците на  активниот состав на ПС ОН Ресен. За таа цел  се  информира јавноста со оваа активност,со што се  апелира до граѓаните на Битола  да се воздржат од движење на тие региони.

Ова се вели во соопштението на СВР Битола

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!