Home / Tag Archives: КЈП

Tag Archives: КЈП

Општината Битола ќе бара оштета од фирмата Макстрој

        На новинарско прашање, но и на поставено прашање во Советот на Општина Битола што се случува со улицата „Климент Охридски“ во Битола, која на асфалтирање чека неколку месеци, градоначалничката Наташа Петровска ја објасни актуелната состојба и најави санкции за ...

Read More »