Don't Miss
Home / Tag Archives: клиники

Tag Archives: клиники

Почина бебе во Клиничка болница

Во битолската Клиничка болница почина бебенце. Поради компликациите кои с епојавиле поради предвременото порагање за бебето бил организиран транспорт за Скопските клиники, но бебето не стигнало до Скопје. Според информации на порталот на Битолски весник во транспортирањето на бебето наводно ...

Read More »

“Пелистерка“ донираше медицинска опрема од еден милион денари за три клиники во Македонија

Компанијата „Пелистерка” денеска ја врачи донацијата од медицински апарати во вредност од околу еден милион денари наменета за три клиники во земјава. Претпријатието одлучи да помогне во работата на Универзитетска болница КАРИЛ – Клиника за анестезија, реанимација и интензивно лекување ...

Read More »