Home / Tag Archives: Коалицијата

Tag Archives: Коалицијата

Koнкретни мерки за нови вработувања

Нема ништо поважно од нашите деца, од нашите внуци, од нашата младина, истакна Наташа Петровска, кандидат за градоначалник на Битола од СДСМ и Коалицијата и најави конкретни мерки за нови работни места и вработувања во локалните јавни претпријатија. – Како ...

Read More »