Don't Miss
Home / Tag Archives: коктел

Tag Archives: коктел

Трајко Огненовски добитник на наградата на Битола за животно дело

Скромно и без голема гламурозност и одржување на скапи музичко – театарски перфоманси, како што практикуваше во изминатите години поранешнотото општинско раководство, предводенод од градоначалникот Владимир Талески,  со одржување на неколку традиционални манифестации, свечена академија  на Советот како и врачување ...

Read More »