Don't Miss
Home / Tag Archives: командир

Tag Archives: командир

Авиони тргнаа за гаснење на пожарот на Пелистер

По појавата на пожарот на Пелистер во моментот во неговото гаснење се вклучени четири против пожарни екипи, кои се обидуваат истиот да го локализираат. Иако засега пожарот не е со големи размери сепак по барање на Дирекцијата за спасување од ...

Read More »