Home / Tag Archives: куќичка

Tag Archives: куќичка

“Куќичката на Дедо Мраз” отворена за донации

Во срцето на Битола, наспроти Саат кулата, од саботата, 24. декември, по четврти пат и оваа година започнува хуманитарната акција “Куќичката на Дедо Мраз”. Куќичката на Дедо Мраз беше отворена точно  на пладне со настапот на детскиот хор  “Звончиња”. Во ...

Read More »

В среда, на пладне ќе се отвори Куќичката на Дедо Мраз

Во срцето на Битола, спроти градскиот часовник, в среда (24.12) точно на пладне се отвора Куќичката на Дедо Мраз. Во внатрешноста на објектот децата ќе можат да се запознаат и фотографираат со најсаканиот дедо на светот, а заедно со нивните ...

Read More »