Home / Tag Archives: култура. влада. работа

Tag Archives: култура. влада. работа

Книгите кои ги печатеше Груевски стојат во визбите

Како министер ќе се трудам за култура подеднаква за сите, без предности и негативна селекција. Сите коментари и информации што ги слушаме ќе се потрудам да ги анулираме и секој етникум да го чувствува Министерството за култура како свое. Во ...

Read More »