Don't Miss
Home / Tag Archives: кварт

Tag Archives: кварт

Делегација на Битола во посета на Епинал

Делегација од Општина Битола, предводена од градоначалничката Наташа Петровска, викендов престојуваше во збратимениот град Епинал, Република Франција, на одбележувањето на празникот на заштитникот на градот, Св. Никола. За време на прославата, беа одбележани и 50 години од збратимувањето на двата ...

Read More »