Don't Miss
Home / Tag Archives: маса

Tag Archives: маса

Утре во Новаци Македонска венчавка

Утре, недела ,10-ти септември во дворот на Општина Новаци со почеток во 11,00 часот започнува манифестацијата „Македонска етно венчавка“. Со неа оваа година го завршуваме Културно лето Новаци 2017. Агендата манифестацијата е збогатена и со „Ревија на македонски народни носии“ ...

Read More »

“Битола на точак“ по седми пат

Битолската критична маса денеска се собира по 7 ми пат. Битола е дел од многубројните градови низ светот во кои се организира настан од ваков тип каде нема лидери, нема формална организација, само критична маса велосипедисти. “Битола на точак“  е ...

Read More »