Home / Tag Archives: Методија

Tag Archives: Методија

Четириесет години континуиран развој

Битолски весник: Господине Граматковски. Најпрво со какви активности ќе биде одбележан  големиот јубилеј 40 години од формирањето на ЈП  “Стрежево ”           Методија Граматковски:  Во оваа прилика сакам да нагласам  дека не само мене, туку и на сите вработени во ...

Read More »

Либерал демократите Касапов и Силјановски седнаа на директорските фотелји

Либерал  демократите  Александар Касапов и Методиј Силјановски се новите директори на  „Пазари“ и „Нискоградба“. Александар Касапов, доага на местото на Сашо Стаматов, кој си поднес еоставка на директорската фотелја во “Пазари“ . Во минатиот состав на Советот тој беше  остар ...

Read More »

Методија Тасевски нов лидер на СДСМ

По 8 години на чело на СДСМ дојде до смена на лидерската позиција во партијата на власт. На местото на Васко Ковачевски  Методија Тасевски е избран за нов претседател на СДСМ во Битола. Одлуката за негово именување  дознаваме ја донел ...

Read More »