Don't Miss
Home / Tag Archives: Младот

Tag Archives: Младот

Државно првенство во модерни танци

На 10 јуни во спортската сала „Младост” во Битола ќе се одржи Државно првенство во модерни танци 2018. Организатор на Државното првенство е танцовиот спортски клуб Ехпозе од Битола, како домакин и Македонската Асоцијација за модерни танци. На првенството учество ...

Read More »