Don't Miss
Home / Tag Archives: мобилни

Tag Archives: мобилни

Загaдувањето ќе се следи на мобилните телефони

Од денеска, битолчани во реално време на своите мобилни телефони ќе имаат увид колкаво е и какво аерозагадувањето во Битола. За тоа се погрижија еко- ентузијасти од граѓанската иницијатива Биста, кои на Широк сокак поставија мерна станица со сензори од ...

Read More »